A fagyasztott spenótot kiolvasztjuk, a vizet lecsöpögtetjük róla, és egy edényben összekeverjük a borsot, a sót, a fokhagymát.
7 dkg vajat felolvasztunk, állandó keverés mellett beleszórjuk a lisztet, majd felöntjük a langyos tejjel, amibe kevés őrölt szerecsendiót és sót teszünk, majd forráspontig főzzük (kb. 5 perc).
Egy nagy tűzálló tálat kikenünk vajjal. Az aljára kerül egy adag besamelmártás, a lasagne lap, majd besamel, spenót és sajt következik. A rétegeket ismételjük. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük, míg a sajt a tetjén szép aranybarna nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.