A baconszeleteket ropogósra sütjük a felforrósított olajon, majd mindet papírtörlőre szedjük. A tojásokat keményre főzzük, azután leöblítjük, és meghámozzuk.
A spenótot gondosan megmossuk és megszárítjuk. A meghámozott, félbevágott lilahagymát és a megtisztított retket felkarikázzuk. A gombát alaposan lecsepegtetjük. Ezeket tálba rakjuk.
Az öntethez simára keverjük az olívaolajat és a borecetet. A salátára locsoljuk, és összeforgatjuk. Megsózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és 15 percre a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Tányérokba halmozzuk, elrendezzük rajtuk a félbevágott tojásokat, továbbá a baconszeleteket, és tálaljuk. Pirított magvas bagett illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.