A paprikákat megmossuk, félbeszeljük, és kimagozzuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk őket a vágási felükkel lefelé, és a 230 fokos sütőben addig sütjük, amíg a külsejük megfeketedik. Azután kivesszük, a zöldségeket egy légmentesen zárható edénybe tesszük, és hagyjuk kissé hűlni őket. Azután lehúzzuk a héjukat, végül mindet felcsíkozzuk.
A megtisztított retket vékonyra gyaluljuk. A jégsalátát megmossuk és megszárítjuk, majd falatnyi darabokra vágjuk. Ezeket tálba tesszük a vegyes salátával együtt, és meglocsoljuk a citromlé és az olívaolaj keverékével. Óvatos mozdulatokkal összeforgatjuk az egészet.
A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk, és megfonnyasztjuk a felforrósított olajon. Hozzáadjuk a megtisztított májat, és megpirítjuk. Összekeverjük a paprikacsíkokat, és az egészet átforrósítjuk. Végül lehúzzuk a tűzről, és megsózzuk. A salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.