A sütőben sült rántott karifolhoz a karfiolt rózsáira szedjük, enyhén sós vízben forrástól számítva 4-5 percig főzzük, hogy roppanós maradjon. Leszűrjük és rögtön hideg víz alá tesszük.
A zsemlemorzsát összekeverjük a pirospaprikával, a borssal és a reszelt sajttal. A tojásokat pedig egy másik tányérban felverjük.
A karfiolokat először a tojásba mártjuk, majd a fűszeres-sajtos zsemlemorzsával panírozzuk.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, vékonyan meglocsoljuk olajjal, elrendezzük rajta a karfiolokat. 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.