A sütőtököt megsütjük. A hagymákat kevés vajon megpirítjuk, majd a megpucolt, felkarikázott répákat hozzáadjuk, és együtt pirítjuk tovább.
Ezután felöntjük vízzel és hozzáadjuk a pucolt, darabolt lestyánt is, fűszerezzük majd puhára főzzük a zöldséget (kb 30 perc). Ha megpuhult a zöldség hozzáadjuk a megsült sütőtököt és botmixerrel pépesítjük a levest. Megkóstoljuk és ha kell utána fűszerezünk.
A bacont felcsíkozzuk és egy serpenyőben ropogósra pirítjuk. A levest aprított lestyánnal, pirított baconnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.