1. Hámozzuk meg és daraboljuk fel a zöldségeket. Tegyük őket lábosba a babérlevéllel és a rozmaringgal együtt. Engedjük fel az alaplével, és főzzük őket puhára kb. 15 perc alatt.
2. Ezután szűrjük le, és a levet tegyük félre. A zöldségeket pürésítsük egy kevés lével együtt. Ízesítsük sóval, borssal, és keverjük hozzá a tejszínt, majd főzzük fel.
3. A csilipaprikát és a petrezselymet aprítsuk fel, és keverjük össze az olajjal. Tálaljuk a levest pár csepp fűszeres olajjal meglocsolva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.