A darált húshoz hozzáadjuk a kockára vágott kenyeret, a reszelt gyömbért, az apróra vágott vöröshagymát és a csilipaprikát, melyet előzőleg kimagoztunk. A tojásokat belekeverjük, ízesítjük a korianderrel, a római köménnyel, sóval, borssal fűszerezzük, majd jól összedolgozzuk.
A masszából nedves kézzel apróbb gombócokat formálunk, és forró olajban aranybarnára sütjük kb. 6 perc alatt. Papírtörlőre szedve lecsöpögtetjük.
Elkészítjük a mártást. Összekeverjük a joghurtot és a tejszínt egy csipetnyi sóval és a felaprított mentával. Tálaláskor a gombócok tetejére öntjük a mártást, és mentalevéllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.