3,75 dl vizet felforralunk egy kevés sóval. Hozzáadjuk a négyszer átmosott rizst, elkeverjük, lefedjük, és kis lángon kb. 18 perc alatt puhára főzzük. Levesszük a tűzről.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és nagy lángon készre pirítjuk benne a megmosott és felkockázott húst.
Meghintjük a pirospaprikával, és egy szűrőlapáttal tányérba szedjük. Közben a répát meghámozzuk, a pórét megtisztítjuk, a kaliforniai paprikát megmossuk és kimagozzuk. A répát és a paprikát felkockázzuk, a pórét karikákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk és finomra zúzzuk.
A serpenyőben maradt olajhoz adjuk a fokhagymát és a pórét, és megfonnyasztjuk. Hozzáforgatjuk a répát, és addig pirítjuk, amíg a répa puhulni kezd. Hozzáadjuk a paprikát, és így is néhány percig pirítjuk. Végül hozzáadjuk a borsót és az alaplét. Megsózzuk, felforraljuk, és néhány percig főzzük.
A főtt rizshez forgatjuk a pirított zöldséget és húst, ha szükséges, ismét megsózzuk. Aprított újhagymazölddel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.