A lilakáposztát csíkokra vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, majd zöldséghámozóval csíkokat vágunk belőle. Forró, sós vízbe tésztaszűrővel rövid időre belemártjuk (blansírozzuk), ugyanezt tesszük a lilakáposztával, ami kis színt is enged.
Ebben a színes vízben főzzük meg az orsótésztát, és egy kevés ecetet is adunk a vízhez. Amikor megfőtt a tészta, leszűrjük, kihűtjük.
Nagyobb keverőtálban összekeverjük az apróra tépkedett jégsalátát, a blansírozott lilakáposztát és sárgarépacsíkokat, a felcsíkozott sült húst. Olívaolajjal és balzsamecettel meglocsoljuk, enyhén megsózzuk, borsot őrlünk rá. Összeforgatjuk, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.