A nagyobb darabokra vágott bacont olvasszuk ki egy nagyobb, száraz serpenyőben, és amikor már ropogós, vegyük ki, tegyük félre.
A visszamaradt zsiradékon süssük mega sózott, borsozott csirkehúsok minden oldalát. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a felkarikázott újhagymát, majd a levessel felöntve, fedő alatt puhára pároljuk a húst. Mikor már majdnem elkészült, szórjuk bele a zöldborsót, és pároljuk tovább.
A végén öntsük fel a tejszínnel, tegyük bele a sült bacont. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, vágott petrezselyemmel megszórhatjuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.