A megmosott, szárazra törölt csirkemellfilét felkockázzuk, és megsózzuk, megborsozzuk. Az olívaolajat felforrósítjuk, és kissé megpirítjuk rajta a húskockákat. Hozzáadjuk a felengedett borsót, és további 5-10 percig pároljuk együtt. Felöntjük a tejszínnel, megsózzuk, megborsozzuk, és kis lángon sűrűre főzzük a ragut.
A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint.
A leszűrt tésztát összeforgatjuk a csirkés-borsós raguval, továbbá a citrom kifacsart levével, azután egy kivajazott tűzálló tálba simítjuk, és a 200 fokos sütőbe toljuk 20 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.