Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat az olívaolajjal, majd a megtisztított csirkemellek mindkét oldalát aranyszínűre sütjük rajta. Lefedjük, mérsékeljük a hőfokot, és 8-10 percen keresztül pároljuk.
A hússzeleteket a serpenyőben félretoljuk, és a visszamaradt zsiradékon, a felkarikázott vörös- és a zúzott fokhagymát üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a feldarabolt gombát, lepirítjuk, majd megszórjuk a tárkony lecsipkedett leveleivel, hozzáöntjük a tejszínt, majd 1 percig együtt főzzük. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Azonnal tálaljuk. Újburgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.