A csirkemelleket megmossuk, közepes szeletekre vágjuk, kissé kiklopfoljuk. Egy nagyobb serpenyőben a felforrósított olajon megpirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk mindkét oldalukat. Ha ezzel elkészültünk, tűzálló tálba szedjük a hússzeleteket.
A meghámozott, összezúzott fokhagymát, a lecsepegtetett, felcsíkozott szárított paradicsomot és az aprított spenótot a serpenyőben maradt zsiradékhoz adjuk, majd kevergetve, néhány percig pirítjuk, pároljuk. Ezután felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, majd felforraljuk, és az egészet a csirkemellre locsoljuk.
Ezután nincs más dolgunk, mint a 200 fokra előmelegített sütőben készre sütni nagyjából 20-30 perc alatt. Koktélparadicsommal és friss zöldfűszerekkel díszítve tálaljuk.
Nézd meg videón, hogy készül a tejszínes csirkemell aszalt paradicsommal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.