A póré fehér részét vastagabb szeletekre vágjuk, és a felforrósított olajon kb. 2 percig pirítjuk. Felengedjük az alaplével, megsózzuk, megborsozzuk, és 10 percig főzzük.
A burgonyát puhára főzzük, majd áttörjük. Besűrítjük vele a levest, majd a tejszínnel dúsítjuk, és ízesítjük az ecettel, sóval és borssal. 1 percig forraljuk, majd levesszük a tűzről, és hagyjuk kissé kihűlni.
Megtisztítjuk a spenótot, majd a meleg levesbe tépkedjük. Végül hagyjuk teljesen kihűlni. A köménnyel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.