A spagettit a csomagoláson található útmutató szerint megfőzzük forró, sós vízben. Amikor kész, leszűrjük. Közben elkészítjük a paradicsomszószt.
A hagymát felaprítjuk, 1/6-át elkülönítjük (ez majd később kelleni fog), a többit pedig kevés olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, és felengedjük 1 dl vízzel. Amikor felmelegedett, hozzáadjuk a fűszereket és a zúzott fokhagymát. Megsózzuk, ízlés szerint borsozzuk, és az egészet összeforraljuk.
A maradék hagymánkat kevés olajon megpirítjuk egy nagyobb serpenyőben vagy wokban a durvára reszelt sárgarépával és káposztával együtt. Rászedjük a tésztát, és összepirítjuk a zöldségekkel.
Ezután a tésztát a szósszal együtt tepsibe szedjük, jól összekeverjük, hozzáadjuk a félbevágott koktélparadicsomokat, és sütőben 20 perc alatt ropogósra sütjük. Friss bazsalikommal tálaljuk.
Megjegyzés
Lehet, hogy elsőre túl bonyolultnak tűnik, de megéri elkészíteni!
Kevés sajttal is megszórhatjuk, mielőtt a sütőbe toljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.