A tejet és a pudingport kikeverjük 4 csomag vaníliás cukorral, hozzákeverjük a mascarponét, majd robotgéppel alacsony fokozaton 3 perc alatt összedolgozzuk.
Lefőzzük a kávét, belekeverünk 1 csomag vaníliás cukrot és hozzáadjuk a rumot.
A habtejszínt egy magasfalú edényben, gépi habverővel alacsony fokozaton elkezdjük felverni, hozzáadjuk a habfixálót és a maradék vaníliás cukrot, majd a kívánt keménység eléréséig néhány percig tovább verjük. Az elkészült tejszínhabot óvatosan hozzáforgatjuk a mascarponés krémhez.
A tortaforma vagy jénai tál alját egy sorban kirakjuk az egyenként egy pillanatra kávéba mártott babapiskótával. Ezt lefedjük egy réteg krémmel, amire kakaóport szórunk. Ezt a folyamatot ismételjük, amíg az alapanyag kitart. A tetejére csak tálalás előtt szórunk a kakaóport, hogy véletlenül se ázzon el. Tálalásig célszerű legalább 1 órára hűtőbe tenni, de egy éjszakás pihenés a legideálisabb.
Minőségi, nem olcsó alapanyagokból készül, de itt pont ez a lényeg, és ezért olyan finom. Nem beszélve arról, hogy gyerekek és vegák is fogyaszthatják. :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.