A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, majd húsz percet hűtőben pihentetjük. Ezután fél cm vastagságúra kinyújtjuk, köröket szaggatunk belőle, majd sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
A tésztát addig sütjük, amíg halvány barna nem lesz. (A barnaságát a méz okozza.) A korongokat ezután hagyjuk kihűlni, majd a felét bevonjuk az étolajjal hígított olvasztott csokoládéval, és hagyjuk dermedni.
A 4 db tojásfehérjét egy tálba helyezzük, hozzáadjuk a porcukrot és gőz felett kemény habbá verjük. A bevonatlan korongra tojáshabot helyezünk evőkanál vagy habzsák segítségével, majd a tetejére csokoládés korongot helyezünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.