A lisztet összegyúrjuk a vajjal, a cukorral, a darált dióval, a reszelt citromhéjjal és egy csipetnyi sóval. A tésztát folpackba csomagolva, 1 órára hűtőszekrénybetesszük.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk, és 6-8 cm átmérőjű köröket szaggatunk ki belőle. A tésztakorongokat sütőlemezre helyezzük és szép világossárgára sütjük.
Kettőt-kettőt málna- vagy ribizlilekvárral ragasztunk össze. Az ét tortabevonót gőz fölött megolvasztjuk, ha szükséges, kevés vízzel vagy tejjel higítjuk.
Az ischlereket rácsra helyezzük és megkenjük az olvasztott csokoládéval. A lecsurgó mázt újra felhasználjuk. Teljes szilárdulás után fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.