Az összes hozzávalót egy dagasztógépbe vagy megfelelő méretű edénybe mérjük, és az egészet lágy tésztává gyúrjuk.
A tésztát folpackba csomagoljuk, és a hűtőbe tesszük néhány órára. A kihűlt tésztából golyókat gyúrunk, majd sütőlapra tesszük őket elég távol egymástól, hogy szét tudjanak terülni. Sütés előtt egy vízbe mártott evőkanál hátuljával kicsit lelapítjuk a golyókat.
180 fokra előmelegített sütőben 9-11 percig sütjük légkeverés nélkül. A sütőlapon hagyjuk kihűlni őket.
Megjegyzés
Recept és fotó: Nagyi titka
Nem szabad, hogy színt kapjanak! Ekkor még olyanok, mintha nem sültek volna meg teljesen, de valójában már jók!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.