A túrót villával összetörjük, hozzáadjuk a joghurtot, a cukrot, a vaníliás cukrot és a fahéjat. Ízlés szerinti mennyiségben hozzákeverjük a meggyet (és az apróra vágott barackot), vagy mellé tálaljuk. A palacsintákat megtöltjük a krémmel.
Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható, vanília- vagy csokisodóval kínáljuk.
Nagyon finom, kiadós desszert. Vendégváró, de másodiknak is kiváló, pl. gulyásleves után. Nyáron finom igazán, hűtő hidegen. Persze bármilyen más gyümölcsöt is rakhatunk bele, barackot, ananászt, epret is, ami éppen van. Mi meggyel szeretjük legjobban.
A receptet Noémi küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.