A palacsintatészta hozzávalóit sűrű masszává keverjük, és kb. 20 percig pihentetjük. Ezután felforrósított éa kiolajozott serpenyőben egyenként a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
A túrót áttörjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a porcukrot, a mazsolát és a citrom lereszelt héját.
A tejet felforraljuk, közben a pudingport elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadunk 5 ek tejet, és csomómentesre keverjük. Az elkészült masszát folyamatos keverés közben a forró tejbe öntjük, és besűrítjük. Félretesszük hűlni, majd hozzákeverjük a tejszínt.
A palacsintákat gazdagon megtöltjük a túróval, feltekerjük, és kettesével tányérokra fektetjük, végül leöntjük a vaníliaszósszal. Ízlés szerinti gyümölccsel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.