Egy 28 cm-es tortaformát kivajazunk és kilisztezünk. Egy edényben felolvasztjuk a vajat, majd belekeverjük a kakaóport. Egy tálban összekeverjük a lisztet, a kristálycukrot, a tojásokat, az olajat és a vaníliaaromát. Ehhez hozzáadjuk a kakaós masszát, szép, egynemű tésztává keverjük, és a tortaformába öntjük. 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez a vajat kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a mogyorókrémet, a kakaóport és a vaníliaaromát. Alaposan összedolgozzuk, majd pár percre a hűtőszekrénybe tesszük, mert a keverés során a vaj meglágyulhat.
A karamellkrémet felolvasztjuk, és összekeverjük a mogyoróval. A tortát kettévágjuk, majd megtöltjük a krém felével úgy, hogy a torta szélénél 1-2 cm-rel magasabban legyen a krém, mint a torta közepénél. Ezután a krémre öntjük a mogyorós karamellt, ezt a krém másik felével befedjük, végül lezárjuk a piskótával.
A Snickers csokoládét elvagdossuk, és rádobáljuk a tortánk tetejére, majd egy kevés karamellkrémmel körbecsurgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.