Az élesztőt a 6 dl-ből elvett, kevés langyos tejben, cukorral felfuttatjuk, majd a tészta hozzávalóival összedolgozzuk. Langyos helyen, letakarva megkelesztjük, majd a tésztát pontosan 8 kis cipóra osztjuk.
Ezeket a cipókat lisztezett deszkán kör alakúra nyújtjuk, akkorák legyenek, mint egy átlagos pizza. Mindegyik kört 8-8 szeletre vágjuk (felezzük, negyedeljük, stb.), a cikkeket egymástól kicsit széthúzzuk, hogy könnyebben lehessen velük dolgozni.
A kapott háromszögek külső széle közelébe kevés mustárt vagy ketchupot kenünk, rátesszük a virslit, és feltekerjük úgy, hogy a kiálló két csücsköt közben a virsli alá vagy legalábbis a kifli belsejébe hajtjuk.
Megkenjük felvert tojással, és szórunk rá reszelt sajtot vagy szezámmagot, köményt stb. ízlés szerint, majd előmelegített, közepesen forró sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.