A lisztben elkeverünk egy-egy késhegynyi sütőport és fahéjat. Hozzámorzsoljuk a vajat, majd belekeverjük a cukrot, a felvert tojást és az aszalt áfonyát. Gyors mozdulatokkal összegyúrjuk.
A tésztából 8 lapos korongot formázunk, és mindet sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük úgy, hogy 2-3 cm-nyi helyet hagyunk köztük, így a kekszek sülés közben el tudnak terülni.
A kekszeket 190 fokos sütőben 12-14 percet sütjük, majd a sütési idő végénkivesszüka sütőből, és a tepsiben hagyjuk kihűlni, ezalatt még szilárdulni fognak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.