A combokat kettévágjuk, a bacont felkockázzuk, az újhagymát és a fokhagymát vékonyra szeleteljük.
Egy serpenyőben zsírjára sütjük a bacont, majd kiszedjük a töpörtyűt, és a hártamaradt zsiradékon, pár perc alatt, fehéredésig sütjük a combdarabokat, majd kiszedjük, és félretesszük.
A serpenyőbe szórjuk a felszeletelt újhagymát, 1-2 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát is. Visszatesszük a serpenyőbe az elősütött combokat és a kisütött bacont, majd óvatosan összeforgatjuk a hagymával. Felöntjük a vízzel, majd hozzáadjuk a leveskockát, és ízlés szerint fűszerezzük. Kiforraljuk, majd alacsony hőfokon főzzük félpuhára főzzük a combokat, hozzáadjuk a zöldborsót, és puhára főzzük.
A tejfölt simára keverjükpár kanál szafttal, majd belecsorgatjuk a serpenyőbe. Óvatosan összerázzuk, még pár percig főzzük, hogy a szaft egy kicsit besűrűsödjön.
Közben másfélszeres mennyiségű vízben megfőzzük a bulgurt. Egy serpenyőben 1-2 evőkanál olajat hevítünk, majd hozzáadjuk a bulgurt. Ízlés szerint sózzuk, majd összekeverjük.
Tálaláskor a bulgurt tányérra szedjük, majd helyezzük rá a combot, és ízlés szerint kanalazzunk rá a zöldborsós-baconös szaftból.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.