Olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, és a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát és 1/2 dl vizet.
A csirkemelleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje.
Közben elkészítjük a lisztből, a tejfölből és 1 dl vízből a habarást, és besűrítjük vele a ragut. Hozzáadjuk a sós vízben puhára főzött, majd leszűrt borsót, és további 5 perc alatt készre főzzük. Burgonyával vagy petrezselymes rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.