A cukkinit, a zöldséget, a sárgarépát, és a zellert kisebb kockára, a vöröshagymát a fokhagymát, és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk.
Az olajat felhevítjük, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, és üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk a szintén apróra vágott fokhagymát, majd a felkockázott zöldségeket, és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Alaposan összekeverjük, majd pároljuk pár percig.
Felöntjük a vízzel, és ízlés szerint fűszerezzük, majd félig lefedve, roppanósra főzzük a zöldségeket. A lisztet simára keverjük a tejföllel, és egy kevés levessel, majd állandó keverés mellett, a levesbe csorgatjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott virslit, majd még pár percig főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.