A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a megpucolt, lereszelt répát és a meghámozott, felkockázott gombát. Majd hozzáadjuk a megmosott, felkockázott cukkinit és padlizsánt. Ízlés szerint megsózzuk és megfűszerezzük, majd további néhány percig pároljuk a zöldségeket, közben néha megkevergetjük.
Amikor a zöldségek megpuhultak, ráöntjük a paradicsomszószt, és hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát. Felforraljuk, majd takarék lángon néhány percig főzzük, és még ízesítjük, ha szükséges.
A spagettit a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük, és tálaláskor erre szedünk a zöldséges paradicsomszószból. Friss bazsalikommal és kakukkfűvel megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.