A zöldségleveshez a répát és a burgonyát meghámozzuk. Mindkettőt falatnyi darabokra vágjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. Felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk rajta a zöldségeket. Felöntjük 8 dl vízzel, hozzáadjuk a leveskockát, majd fedő alatt, kis lángon kb. 20 percig főzzük.
A húst megmossuk, kockákra vágjuk, és késes aprítóba tesszük a tojással, a durvára vágott kaporral és egy kevés sóval. Összedolgozzuk, majd nedves kézzel apró gombócokat készítünk a masszából.
A leveshez adjuk a zöldbabbal együtt. Az egészet kb. 10 percig főzzük. Ismét megsózzuk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.