A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Olajban megpirítjuk a darált húst és a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a bazsalikomot, a lisztet, a húslét, a paradicsomsűrítményt, és jól összedolgozzuk. Sózzuk, borsozzuk, majd közepes hőfokon, körülbelül 30 perc alatt készre pároljuk.
Egy tepsibe simítjuk a masszát, és rétegezünk rá 1-1 sor paradicsom- és cukkinikarikát.
Elkeverjük egy kevés tejben a keményítőt. A többi tejet felforraljuk, majd hozzáöntjük a keményítős tejet, és kevergetés mellett pár perc alatt besűrítjük. Levesszük a tűzről, és beledolgozzuk a joghurtot és a tojás sárgáját, majd a mártást ráöntjük a cukkinirétegre.
Meghintjük reszelt parmezánnal, és az előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.