A tojássárgáját a kristálycukorral fehéresedésig habosítjuk, majd összekeverjük a tojásfehérjéből vert habbal és a liszttel. Sütőpapírral kibélelünk 30x20 cm-es tepsít, majd a piskóta nagyobb részét beleöntjük.
A maradék tésztához hozzáadjuk a teaport és összekeverjük. Ezzel márványosítjuk a piskótát. A tésztát megszórjuk a megmosott ribizlivel.
150-170 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, majd 150 fokon tovább sütjük.
1 ek porcukorral, 1 tk teaporral, kevés víz hozzáadásával elkészítjük a ropogósabb réteget, amivel márványosan meglocsoljuk a piskóta tetejét. A sütési idő 35-40 perc.
Megjegyzés
A teapor sütemények, sajttorták, stb. természetes színezéséhez kitűnő. Kapható bio boltokban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.