Az élesztőt a meglangyosított tejbe morzsoljuk, meghintjük a cukorral, és hagyjuk felfutni a keveréket. Azután egy nagyobb tálba öntjük, hozzáadjuk a lisztet, a kefirt, a felvert tojást, valamint a sót, és robotgép gyúrópálcájával sima tésztává dolgozzuk. Folpakkal lefedve hűtőbe tesszük, és legalább 2 órán keresztül kelesztjük.
Lisztezett deszkán a tésztából golflabda nagyságú gombócokat formázunk, és vékony körré nyújtjuk őket.
A töltelékhez simára keverjük a sajtkrémet a felaprított zöldfűszerekkel. Ezt a tésztalapokra kanalazzuk, majd félbehajtjuk azokat, és a széleket összenyomkodjuk. Aranybarnára sütjük a lángosokat bő, forró olajban, végül mindet konyhai papírtörlőre szedjük, és lecsepegtetjük. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.