A croque madame melegszendvics mártásához a vajat felforrósítjuk. Belekeverjük a lisztet, és nagyon lassú tűzön halvány aranyszínűre pirítjuk.
A tejet felforraljuk, majd állandó kevergetés mellett apránként a liszthez öntjük. Amikor elkészült, sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.
A mártással megkenjük a kenyeret, ráfektetünk sonkát és sajtot, majd még egy szelet kenyeret, és így aranybarnára pirítjuk a szendvics mindkét oldalát.
Ízlés szerint kerülhet még bele saláta és snidling is. A tetejére tükörtojást teszünk, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.