A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira bontjuk, és konyhai robotgépben morzsásra aprítjuk. Lábasba tesszük néhány evőkanál vízzel, 2-3 percig pároljuk, majd kinyomkodjuk belőle a nedvességet konyhai papírtörlővel.
Összedolgozzuk a tojásokkal, a reszelt sajttal, a meghámozott, összezúzott fokhagymával és egy kevés sóval. Sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk, majd 260 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
Az így kapott pizzatésztát megkenjük a paradicsommártással, elrendezzük rajta a felkarikázott mozzarellát, és visszatoljuk a sütőbe 5-7 percre, amíg a sajt ráolvad. Végül friss bazsalikom- levelekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.