A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd beletesszük a kissé megolvasztott margarint. Hozzáadhatjuk a lereszelt almákat, a sütőporral, kakaóporral elkevert lisztet, majd végül a durvára vágott diót, a mazsolát és a rumot.
A sütőt 160 fokra előmelegítjük, és kb. 40 perc alatt készre sütjük a tésztát.
Még melegen megkenjük a reszelt narancshéjjal összekevert lekvárral.
Gőz felett felolvasztjuk a csokoládét, és ráöntjük a sütemény tetejére. Ha kihűlt, szeleteljük, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.