A húsgombóchoz a vöröshagymát megpucoljuk, majd nagyon apróra vágjuk. Ezután a darált húshoz adjuk a tojással együtt, majd ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, és alaposan összegyúrjuk. Ezután nedves kézzel kisebb gombócokat formázunk a húsmasszából, majd félretesszük.
A vöröshagymát megpucoljuk, majd apróra vágjuk. A zöldségeket szintén megpucoljuk, majd ízlés szerint feldaraboljuk. Az almát a héjával együtt kisebb kockákra vágjuk.
Egy edénybe felhevítjük a vajat és az olajat, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, és üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, és tovább pároljuk pár percig. Ezután megszórjuk a kukoricaliszttel, pirítjuk egy kicsit, majd felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a tormát, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk az ételízesítővel, és a zöldségeket félpuhára főzzük.
Amikor megfőttek, a levesbe tesszük az előzőleg elkészített húsgombócokat, és tovább főzzük. Amikor a zöldségek és a húsgombóc puhára főttek, hozzáadjuk a feldarabolt almát, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, és további 2-3 percig főzzük figyelve, nehogy az alma szétfőjön. Tálalásig melegen tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.