Az avokádókrémes csokitorta elkészítéséhez a sütőt 190 fokra előmelegítjük. 2 db tojást habosra keverünk 2 ek cukorral, majd hozzászitálunk 1 ek kakaóporral elkevert 3 ek lisztet. A masszát sütőpapírral bélelt 22 cm-es kapcsos tortaformába simítjuk, és kb. 12 perc alatt megsütjük. Ugyanígy elkészítjük a másik két tortalapot is
A krémhez a mascarponét, az avokádó húsát és a citromlét botmixerrel krémesre keverjük. A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáforgatjuk a krémes avokádót és a vaníliát.
A krém 2/3-ad részével betöltjük a piskótalapokat, a megmaradt krémmel bekenjük a torta oldalát és a tetejét, majd reszelt csokoládéval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.