A húst kockákra, a megtisztított hagymát pedig apróra vágjuk. Kevés zsiradékon a hagymát üvegesre pároljuk.
A felkockázott húst beletesszük, és együtt addig pároljuk, ameddig a hús kifeheredik. Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, rámorzsoljuk a leveskockát, beledobjuk a babérlevelet, majd felöntjük annyi meleg vízzel, hogy jól ellepje a húst.
Közben a krumplit megpucoljuk, és kockákra vágjuk. Amikor a hús már szinte készre puhult, akkor hozzaadjuk a kockázott krumplit, és annyi vízzel pótoljuk, amilyen sűrű levest akarunk készíteni. Kozepes tűznel addig főzzük, ameddig a krumpli is puha lesz. Tálalás előtt hagytam kb. 20 percet, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.