A száraz anyagokat egy tálban összekeverjük, a zsírral elmorzsoljuk, a tojássárgáját hozzáadjuk és a tejföllel összegyúrjuk (ha nem áll össze a tészta, még adhatunk tejfölt hozzá). Könnyen nyújtható tésztát kell, hogy kapjunk. 1 órára hideg helyre tesszük.
Pihentetés után a tészát kb. 3-4 mm vastagra nyújtjuk, majd tetszőleges méretű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk úgy, hogy a sütik egyik fele teli, a másik fele lyukas kör legyen.
A linzereket sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 175 fokon, kb. 10 perc alatt aranysárágára sütjük.
Amikor kihűlt, lekvárral összeragasztjuk a teli és lyukas korongokat, majd meghintjük porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.