Egy kisebb jénai tál alját kirakjuk a karikára vágott kolbásszal, erre jön a kockázott gépsonka. Rárakjuk a szeletelt vöröshagymát és a paprikát. Ízlés szerint itt fűszerezzük.
Elkezdjük pakolni a vékony karikára vágott krumplit, megsózzuk, és rárakjuk a karikára vágott paradicsomot is.
A tejfölt összekeverjük a tojással, sóval, borssal. Leöntjük a rakottast a tejfölös keverékkel, tetejét megszórjuk sajttal.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, a sajt pirulásáig sütjük. (Ha van pirításra alkalmas mikrónk, abban is szépen, és előbb is megsül.) Friss zöldségekkel, savanyúsággal tálalhatjuk.
Megjegyzés
A receptet és a fotót Kittike04 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.