A megmosott burgonyát héjában megfőzzük. Ezután meghámozzuk, majd felkarikázzuk.
A spenót szárait letépkedjük, a leveleket váltott vízben megmossuk, aztán forrásban lévő, sós vízbe tesszük, és néhány percig főzzük. Ezután leszűrjük, a felesleges nedvességet kinyomkodjuk.
Felforrósítjuk a vajat, majd megpirítjuk rajta a meghámozott és összezúzott fokhagymát. Hozzáforgatjuk a spenótot, majd felöntjük a tejszínnel. Sózzuk és borsozzuk, végül hozzákeverjük a reszelt sajtot, majd levesszük a tűzről.
Elrendezzük a burgonyát egy kivajazott kisebb tepsiben. Megsózzuk, majd rálocsoljuk a tejszínes spenótot. Végül 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.