A tésztához a puha vajat és a cukrot habosra keverjük, majd egyesével hozzádolgozzuk a tojássárgáját és az egész tojást. Ezután hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a sót. Fóliába tekerjük, és legalább 2 órára a hűtőbe tesszük.
Lisztezett deszkán alaposan összegyúrjuk a tésztát, majd kinyújtjuk és négyfelé vágjuk. Ezután 4 db 12 cm átmérőjű, kivehető aljú piteformába nyomkodjuk, majd villával megszurkáljuk.
A ricottát összekeverjük az őrölt mandulával, a tojással, a vaníliakivonattal és a citrom lereszelt héjával, majd a tésztára simítjuk. A tetejét kirakjuk a cseresznyével, megszórjuk a cukorral és a mandulalapokkal, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.