Az édes vajas keksszel dupla rétegben kibéleljük a 24x24 cm átmérőjű tepsi alját.
50 dkg cseresznyét botmixerrel pürésítünk. A tejszínt kemény habbá verjük, és hozzáadjuk a vaníliaaromát, a tejfölt, a porcukrot és az összeturmixolt cseresznyét. A zselatint feloldjuk 1 dl langyos vízben, és a tejszínes masszához keverjük.
A keverékhez forgatunk még 20 dkg cseresznyét, és a kekszes rétegen egyenletesen eloszlatjuk. A piskótatallérokat szép sorban elhelyezzük a cseresznyés krémen, majd sorba rendezzük rajta a félbevágott cseresznyeszemeket.
A cukrot 7 dl vízzel és a tortazselével felforraljuk, majd hagyjuk kissé kihűlni, és a cseresznyékre öntjük. Tálalás előtt legalább 4 órát hűtjük, de úgy az igazi, ha még előző nap elkészítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.