A felforrósított olajban üvegesre sütjük a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig sütjük. A csilit kimagozzuk, az ereket is eltávolítjuk, majd kockákra vágjuk. A húshoz adjuk, és néhány percig együtt pirítjuk.
Belekeverjük a darabolt paradicsomot, majd megsózzuk. Római köménnyel, valamint 1-1 csipet fahéjjal és csilivel ízesítjük. Fedő alatt majdnem puhára főzzük. Ha szükséges, az elpárolgott folyadékot kevés vízzel pótoljuk.
A raguhoz adjuk a leöblített, lecsepegtetett kukoricát és babot, majd 5 percig együtt főzzük. Ismételten megsózzuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.