A tojásokat keményre főzzük és megtisztítjuk. A húst megsózzuk, meglocsoljuk az olajjal, és tűzálló tálba helyezzük. 190 fokra elmelegített sütőben 25 percig sütjük, majd még melegen csíkokra vágjuk. Tálba tesszük, és hagyjuk kihűlni.
Az öntethez összekeverjük a citrom levét a joghurttal, ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, és az előkészített húsra öntjük. 5 percig pácoljuk.
A salátákat levelekre szedjük. A tojásokat hosszában félbevágjuk. A salátát négy tányéron elosztjuk, rákanalazzuk a húscsíkokat, majd 2-2 fél tojást ültetünk a tetejükre. A maradék öntetet a salátalevelekre locsoljuk, meghintjük frissen őrölt borssal, majd csírával és a szardellacsíkokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.