A megtisztított hagymát csíkokra vágjuk, és a lábosban felhevített 1 ek vajon aranysárgára dinszteljük 15 perc alatt.
Közben a 2 dl vízzel felöntött tejet felforrósítjuk. A salátához 3 ek olajat elkeverünk az almaecettel, 1 csipet cukorral és pici sóval. A meghámozott almákat durvára reszeljük, és összeforgatjuk a vinaigrette-tel. A leöblített majoránna leveleit lecsipkedjük és durvára aprítjuk, a metélőhagymát vékonyan felkarikázzuk. Az almasalátát az előkészített zöldfűszerekkel és borssal ízesítjük.
A hagymát megszórjuk a kukoricadarával, és 1 percig kevergetjük. Felöntjük a forró hígított tejjel, megsózzuk, és gyenge tűzön, gyakran átkeverve főzzük 10 percig.
A megtisztított, megmosott májat konyhai papírtörlőn leszárítjuk, és a tányérra öntött lisztbe forgatjuk. A maradék 2 ek olajat serpenyőben felhevítjük. Beletesszük a májat és erőteljesen pirítjuk 3 percig, majd a rozmaringágakkal együtt további 3 percig. Végül hozzáadunk 1 ek vajat, megöntözzük a balzsamecettel, és zsírjára sütjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és a hagymás polentával, valamint az almasalátával tálaljuk. Tetszés szerint zöldfűszerrel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.