A csirkemell sajtos-kukoricapelyhes bundában elkészítéséhez a csirkemellet kisebb darabokra vágjuk és egy tálba tesszük. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a tejfölt. Alaposan összekeverjük, majd fóliával lefedve legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
A kukoricapelyhet aprítógéppel kicsit összezúzzuk és hozzákeverjük a reszelt sajtot (én parmezánt használtam). A csirkemellet bepanírozzuk. Először a lisztbe, aztán a felvert tojásba, végül a sajtos kukoricapehelybe forgatjuk.
Egy tepsit vékonyan meglocsolunk olajjal, majd rásimítunk egy sütőpapírt. A panírozott csirkemelleket elrendezzük rajta. 200 fokra előmelegített sütőben 45 perc alatt készre sütjük a húst. Félidőben megfordítjuk, hogy mind a két oldala szép piros legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.