A burgonyát meghámozzuk, vastagabb szeletekre vágjuk. 4 evőkanál olívaolajat összekeverünk egy kevés sóval és borssal. Beleforgatjuk a burgonyaszeleteket, majd tepsibe szétterítjük és 200 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütjük őket.
A maradék, felforrósított olívaolajon megsütjük a megmosott, szárazra törölt hússzeletek mindkét oldalát 7-7 percig, majd sózzuk, borsozzuk. A húst kiszedjük a serpenyőből, és melegen tartjuk.
A visszamaradt zsiradékon megpároljuk a kimagozott, felszeletelt almákat 4 percig, azután hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget, meghintjük kevés rozmaringgal, és további 2 percig pároljuk.
Az almás keveréket meglocsoljuk balzsamecettel, felöntjük 1 dl vízzel és felforraljuk. Sóval, borssal ízesítjük és meghintjük egy csipet cukorral. Végül beletesszük a hússzeleteket, összeforraljuk az egészet, majd a tepsis burgonyával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.