A csirkés-currys tésztasalátához a tésztát a csomagoláson leírt módon kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel lehűtjük és egy kevés olajjal összekeverve félretesszük.
A csirkemellet megsózzuk, megborsozzuk, a felhevített olajon elősütjük. Ezután 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük. Kivesszük és hagyjuk kihűlni.
Közben apróra vágjuk a lila hagymát és felengedjük hideg vízzel, hogy veszítsen a csípősségéből, illetve ne színezze be az ételt. 3-4 percet ázni hagyjuk, majd leszűrjük, és visszatesszük a keverőtálba. Mellétesszük a felkockázott paradicsomot és paprikát, a leszűrt konzervkukoricát, majd rálocsoljuk az almaecetet és megsózzuk, megborsozzuk. Hozzákeverjük a kihűlt, olajozott tésztát. A sült csirkét felkockázzuk, és a többi alapanyag mellé szórjuk a keverőtálba.
Az öntethez összekeverjük a majonézt, a tejfölt, a ketchupot, a curryport, a csípőspaprika-szószt és a pirospaprikát. Beleszórjuk a finomra vágott zöldfűszereket, és hozzákeverjük a salátához. Akár azonnal fogyaszthatjuk, de jobb, ha kicsit hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.