A csirkemellet apró kockákra vágjuk, majd egy kevés olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát. Kicsit megsózzuk és hagyjuk, hogy egy kis levet eresszen a hús. Ezután beleteszünk 3 gerezd áttört fokhagymát, ízesítjük a fűszerekkel, és felöntjük egy kis vízzel. Kb. 5 percig pároljuk, majd hozzáadunk 2 ek tejfölt és 1 ek lisztet.
Miután felforrt, egy szűrő segítségével leszűrjük a levét, és feltesszük főni. Beletesszük a maradék tejfölt, a maradék fokhagymát és a 2 ek lisztet. Csomómentesre keverjük, felforraljuk, majd levesszük a tűzről. A leszűrt húshoz hozzáadjuk az apróra vágott friss snidlinget, és beleforgatjuk.
A zöldségeket megpucoljuk és felszeleteljük. A tortillalapokat száraz palacsintasütőben megmelegítjük, és kitesszük egy kisebb darab alufóliára. Ráhalmozzuk a zöldségeket és a húst, meglocsoljuk a szósszal, és megszórjuk reszelt sajttal. A fólia két végét összehajtjuk, és az alját feltekerjük. Sült krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.